:::: A I N H E Z A L ::::
........welcome to my world.........
By: Ayah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd anniversary!

Well alhamdulillah mama n ayah Haziq dah genap 2 tahun usia perkahwinan..semoga dimurahkan rezeki dan bahagia hingga ke syurga. Moga tabah hadapi segala dugaan. Dan juga dikurniakan cahaya mata yang hebat2 dan kuat semangat seperti Haziq Iqbal cahaya mata pertama kami.....

To ayah, mama sayang ayah sangat2, ayah tetap tabah bersama mama walau bermacam dugaan yg kita lalui....

To Haziq, mama n ayah sayang Haziq, Haziq lah cahaya hidup kami dan sumber kebahagiaan kami...you are such a strong boy!



Gambar nie dah design lama tapi takda masa nak upload...


Monday, 4-Sep-2006 08:52 Email | Share | | Bookmark
Few days in Selayang



















Kini Haziq telah sihat sepenuhnya......alhamdulillah. Dikesempatan ini mama n ayah Haziq ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada kedua orang tua kami, keluarga kami, sanak saudara, kawan-kawan rapat kami atas sokongan dan doa yang tidak putus-putus untuk anak kami. Juga pada kawan2 fotopages yang prihatin, terima kasih....


Tuesday, 15-Aug-2006 02:27 Email | Share | | Bookmark
Day 4....(14th August 2006)

Alhamdulillah, dr dah kurangkan medication Haziq, cuma tinggal dua ubat sahaja...antibiotik dengan ubat tido sahaja. Supply oksigen pun sudah dikurangkan. The day before supply oksigen dia 60, kini dah 40.....

Mulai hari nie mama akan cuti tak kiralah boleh stay ngan Haziq atau tidak....mama akan sentiasa di sisi Haziq...mama dah settlekan urusan cuti dan kerja....so dah takde masalah.








Monday, 14-Aug-2006 05:16 Email | Share | | Bookmark
Haziq in ICU Selayang

Pada 11 August hari Jumaat, Haziq terpaksa dimasukkan ke hospital kerana masalah pernafasan. Dua hari sebelum tu dia asyik muntah setiap kali minum susu, bila keadaan dia tidak berubah kami bawa dia ke klinik. Dr di situ kata dia mungkin kena infection di peparu tapi dr masih tidak pasti. Pukul 3 pagi hari Jumaat tu, dia asyik merengek dan nampak dia seperti sukar bernafas. Kami terus bawa dia ke hospital Selayang. Early morning keadaan dia masih ok, tapi hour by hour keadaan dia semakin teruk. Bantuan oksigen dan gas juga tidak membantu keadaan dia. In the end,....dr cadangkan agar dia dimasukkan ke unit ICU agar rawatan lebih intensive diberikan....kini Haziq bernafas dengan bantuan machine......sehingga ke hari ini keadaan Haziq masih kritikal tapi stabil. Hari nie mama Haziq call hospital, dua ubat sudah dikurangkan....its a good thing to hear that.......hopefully Haziq akan terus sihat dan sihat...mama dan ayah sangat rindukan Haziq!!!!

Buat masa ni tak boleh nak setiap waktu disisi Haziq, pihak ICU tak benarkan.....cuma boleh jumpa Haziq bila2 masa.....be strong ye Haziq! mama akan apply cuti don't worry


Monday, 3-Jul-2006 06:21 Email | Share | | Bookmark
Hearing Test & Gym

This room is so freezing....
Stay calm ye sayang...
Lepas test pun masih nyenyak dia tido..
View all 8 photos...
On this day Haziq ada hearing test n gym.....alhamdulillah.....berita baik semuanyer......hearing test Haziq semuanyer positif......everything is normal...so next hearing test is 1 year later......

Sebelum Haziq buat hearing test ni Dr pesan suh Haziq tido lambat malam sebelumnyer...dan bangunkan dia awal...so that masa dia go through the test dia akan tido dgn nyenyak....tp walau macam mana pun dia tetap kena diberi ubat tido....this test tak lama sebenarnya kalau semuanya normal, it takes only 30 minutes.....

Masa gym pun ok, Haziq tak meragam....kalau kita pegang Haziq, dia dah berjalan dah....cuma dia belum boleh berdiri sendiri and jalan sendiri....so lagi 2 months dia kena pegi gym lagi...kalau by that time dia dah boleh jalan....tak payah pegi lagi!!!!yeeha! So mama n ayah akan pastikan...Haziq dah boleh jalan by that time...insya Allah.....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net