:::: A I N H E Z A L ::::
........welcome to my world.........
By: Ayah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
This is where we all are celebrating our first day of Hari Raya

Haziq pelik tgk ayah...
Apa yg pelik tu?
Cuba tgk depan...mama nak snap nie..
View all 5 photos...
Mama malas nak gambar sbb tak pakai baju raya! Thanks to mak and ayah (mentua mama) sbb susah payah masak lauk pauk and bawak kat hospital nie. Nasib baiklah hari nie terus dapat discharged....tapi sedey jugak uhuk..uhuk..But I m glad Haziq is ok now....tgklah ayah tu pakai baju melayu stail sultan johor...


Tuesday, 31-Oct-2006 03:02 Email | Share | | Bookmark
Gambar yg tak terupload lagi...

 
 
Skrg nie mama banyak sgt keje...plus dengan cuti sbb Haziq jadi banyak keje tertangguh...so mmg takde masa nak upload selalu dan tak banyak ambil gambar pun...tapi sempat jugaklah singgah dibeberapa fp yg lain...semoga semuanya sekeluarga sihat walafiat.....Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin..







Monday, 25-Sep-2006 10:40 Email | Share | | Bookmark
Can't wait to see you....miss you badly!




Ni latest pic Haziq, emailed by his mak ndak. Sebelum nie dia tak mau pegang botol dia, skrg nie mak ndak dia kata dia dah nak pegang sendiri. Jeleslah mama tak dapat saksikan sendiri perubahan dan perkembangan anak mama .Banyak lagi benda2 best yg Haziq dah pandai buat....takpe this weekend mama nak tgk semua!

Minggu pertama, kedua, kedua setengah.....mama Haziq ok lagi.....minggu seterusnya...mama Haziq dah tak tahan......walaupun dengar suara hari2, masih tak boleh nak control rasa rindu yg teramat sangat kat anak mama nie.....nie dah tinggal lagi baper hari je nak amik Haziq makin tak tahan....sampai dah sakit2 dah mama nie....ayah Haziq asyik suh mama bersabar....tunggu ye Haziq...

Alhamdulillah, mama ngan ayah Haziq dah jumpa nursery yg buat masa ini menepati syarat, bersih, surrounding so far ok, management yg ok, dalam area yg acceptable. Thanks to all mommies yg risau jugak pasal Haziq ni....

So, end of this weekend amik Haziq n try antar dia kat sana. Insya Allah semua akan ok!


Friday, 22-Sep-2006 05:43 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa everyone..


Those who visits my fotopages, wish you all Selamat Menjalankan Ibadah Puasa dengan mendapat keberkatan Allah s.a.w....


...........


Wednesday, 6-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Anyone knows?

Assalamualaikum semua yg sudi singgah di fotopages Haziq nie,

Mama Haziq nak tanya kalau2 ada sesiapa tahu babysitter atau nursery yang ok. Sebab babysitter Haziq yg lepas mmg tak ok, so mama Haziq nak cari yg baru....kalau boleh yang sekitar cheras ke, desa pandan ke, ampang ke still ok lagi......susah betul nak cari tempat yg ok...sejak Haziq lahir dah dua kali dia tukar babysitter......reason utama dia, mereka jaga tak bersih.........

Kalau ada sesiapa yg tau, bgtau ya....thanks.....



...........


mama ngan ayah rindu sangat kat Haziq, mama ngan ayah sedih sebab tok non citer ngan mama, Haziq sampai mengigau sebut nama mama....merengek dan mengaruk jer Haziq kat sana....sabar ya...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net