:::: A I N H E Z A L ::::
........welcome to my world.........
By: Ayah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hungry?

.....................

..............................................Looking for his ayah because he is so hungry!


Wednesday, 31-Jan-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
Saje je..

.........................



Friday, 5-Jan-2007 05:55 Email | Share | | Bookmark
Merry go round!

 
 
 
View all 6 photos...
Ha..ha..before balik KL, we all pie IOI Mall kat JB....bila Haziq nampak jer this merry go round, excited dia nak main.....mula2 ayah yg bawa dia....tp dia takut plak...still nak kena dukung dia....mama tgk jer, tetiba rasa nak main sama plak....2nd round mama plak....ngan Haziq jugak...Ya Allah lepas turun tu pening betul kepala...tp peliknyer Haziq rileks jer....siap tepuk tangan lagi...


......................................
......................................p/s: ni kat umah atuk n nenek, ayah Haziq nyer parents....


Friday, 5-Jan-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
Haziq main bedak!

Setiap kali nak pakaikan Haziq pampers mmg susah, dia mesti nak main dgn pampers dia...main bedaklah....kalau lambat pakaikan seluar, dia mesti nak bukak pampers dia....eeee...geramnyer....




Friday, 5-Jan-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
Raya Haji 2006

The grandchildrens...
All of us...
Maybe it's not to late to wish everyone Happy New Year 2007!
During raya haji holiday, all of us had a really great time. I guess the most happiest persons would be mama punya parents cause semua balik!

p/s: Kesian pak long tak kelihatan di dalam gambar! Cuba cari mana pak long Haziq..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net