:::: A I N H E Z A L ::::
........welcome to my world.........
By: Ayah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Tiger!!!!

Just woke up from sleep...n hungry..
what to eat?
..maybe I should try this....
View all 11 photos...
Ni...mama Haziq punya tiger, so dah diperturunkan pada Haziq...suh dia main...emm...tapi dia lebih suka gigit plak....abis dah bau liur dia jeks....


Thursday, 29-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haziq selsema....

idung shumbat...
macam mana ek?
tidolah...
View all 6 photos...
Emmm...sian dier...hidung tersumbat.....tapi maintain senyum.....


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
More pics in NICU Selayang

After 2 days born..
After 2 days born..2
26 days
View all 5 photos...
Here are more pics on Haziq...Just wanna say thanks to the drs and nurses who really taking care of Haziq.....really understands our feeling and trying hard to help him survive....when the times come, we will be visiting you all.....


Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
More on Kak Nana dier....

 
 
 
View all 6 photos...
Dulu kak nanalah menjadi tumpuan semua....sbb dialah cucu no. 1....syoklah dier.....selalu dimanja....asyik rindu dier...tunggu bila dier nak datang umah tok eh dan tok non.....sekarang...eemmm dah tambah dua cucu sekali....tp dia tetap special pada semua.....kaka nana nie bijaklah betul kalau bercakap....dulu dia rajin menyanyi....cikgu dia kata nana ni takleh buat sesuatu benda tu lama sgt nanti dia cepat boring...penah seklai masa exam....dia jalan-jalan kat luar....pegi kelas sebelah....ajarkan orang plak....cikgu dia terpaksa telefon ibu dier sbb nana nie terpaksa ambil exam sekali lagi...hai nana...nana.....


Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
The journey....

Walaupun sakit, masih mampu tersenyum khas utk mama n ayah...
Lega, sume wayar2 dah cabut
Perlukan banyak rehat....
View all 36 photos...
Hari nie baru lah berjaya kumpulkan gambar Haziq dr awal dia lahir sampai sekarang.....tapi masa awal lahir tak banyak, sbb dalam nicu...itupun curi-curi ambil gambar...maklumlah semua sedara-mara nak tgk...klu kat selayang, baby dalam nicu tak boleh tgk walaupun melalui cermin, hanya parents sahaja dibenarkan masuk...they are very strict about that! But we don't mind, as long as it for the sake of the baby, that is ok....Gambar 1st month ada sampailah sekarang, cuma 2nd months and 5th months jer takde...

Sekarang Haziq clinically dia sihat 100%, cuma dia still kena pergi check up lagi...sbb doctors masih nak tgk progress dia.....other organs are workng well, mata, telinga...blood....sumenyer ok (and they are impressed with Haziq progession) klu dulu dua minggu sekali.....berselang-seli.....selayang dan HKL (cause there is 1 case selayang tak dapat nak handle terpaksa refer HKL)....selayang kes lain...HKL kes lain.......sekarang the last time check up kat selayang pada nov and kena refer balik pada feb, yg HKL pula the last time check pada august and next refer pada feb juga.........everything was ok now......but until doc kata no need for check up anymore, then barulah mama and ayah Haziq consider Haziq is fine totally......tak sabar nak tunggu saat itu......

Kekadang bila tgk dia bermain....mcm terlupa plak dia pernah kritikal suatu masa dulu...setiap kali org jumpa pun tak kan percaya keadaan dia dulu.......anyway, syukur alhamdulillah.....semoga segala yg berlaku menjadi pengajaran dan ada hikmah yang bermakna....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net