:::: A I N H E Z A L ::::
........welcome to my world.........
By: Ayah and Mama

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Mar-2006 05:23 Email | Share | | Bookmark
Tengoklah gelagat anak mama nie....

Masa kat spital selayang...
Rileks jer anak mama ni..
emmm...
View all 11 photos...
Ni ada lagi pic Haziq....kumpul2...upload sekali.....dia pun mcm tau2 jer kita amik gambar dia...pandai jer dia position kan diri dia...., senyumlah.......bijak2 anak mama nie.....

These picture masa dia kat spital selayang for checkup...dulu...senyap jer...kalau nak timbang ke apa, sekarang dah pandai mengamuk.....baringkan jer..dah nangis...hah kena part amik darah lagi menjerit, satu spital dengar ....

Lepas daripada spital tu Haziq demam....panas jer skit...tp ada batuk2 sekali...tapi mama n ayah risau betul tgk dia...so mama pun cutiler..emmm kat umah demam2 pun leh main2 lagi...tp legalah juga nasib baik tak teruk sgt. The whole day Haziq banyak tido.......dapatlah mama nyer rehat...ekekeke..




suka gambar ni.......


Monday, 20-Feb-2006 05:02 Email | Share | | Bookmark
H a z i q i n a c t i o n. . . .

aksi mengeget tigger mama
 
 
View all 25 photos...
Inilah antara gambar Haziq yang latest....mama Haziq selalu busy jadi tak dapat nak ambil gambar Haziq selalu....emm..hari2 balik keje dah penat......hari minggu kekadang tu lupa...asyik dok main dengan Haziq.....geram jer tgk dia punya keletah.....beberapa minggu ni dah start suap Haziq makan bubur...emm...mcm nak berperang nak kasi dia makan....dua tiga suap jer dia dah mengepakkan tangan dia untuk menepis.....sampai nangis2 die.......walaupun dah pakaikan bip...sudahnyer kena juga mandikan dia setiap kali nak kasi dia makan....dengan mama2 dia sekali kena tukar baju!!!

Eeemm...tapi bila tgk mama dia ngan ayah dia makan...mulut dia pun sama menguyah...kesian plak...bila bagi kat dia...nak lagi...nak lagi....makanan dia, dia tak nak makan...yang kita makan tulah yg dia suka....Haziq...Haziq...paling suka tgk dia nyonyot buah limau...beria-ia...

Dan beberapa minggu nie plak...dia susah betul nak tido...mata ngantuk..tapi tak jugak tido...bila diagah mmg suka betul dia...pastu penat merengek plak...tak boleh panas skit..sure takleh tido...kalau nak tidokan dia kena buka 2 kipas.....satu kipas atas satu kipas kat bawah...agaknyer duk lama sangat kat NICU...dah biasa kot suasana sejuk dan nyaman....tgh rengek2 tu kalau ada iklan budah kecik kat tv mesti dia terpusing kepala nak tgk.... kelakar kekadang tgkkan....

Tp kalau tgk pun Haziq gembira betul kalau ada bebudak yg his age ke atau besar skit ke...dia pandai mengagah..ajak main....beria-ia dia ketawa.....suka betul....maklumlah kalau kat umah, mama ngan ayah jer ada...takde kawanlah dier...tu yg kalau jumpa jer budak...suka tak terkira... sekarang dah tak mau dok dalam stroller...macam kena dera jer tgk dia setiap kali cuba nak lepaskan diri nak kuar...mcmlah dah boleh jalan........kalau dah boleh jalan mama ngan ayah tak kisah......tak yah bawa stroller lagi...dah boleh simpan terus....

Tomorrow Haziq ada appoinment ngan doctor kat HKL...ayah dia yg bawa...on 24th dekat selayang...mama plak yang bawa....



a y a h n m a m a l u v H a z i q
................................................[

..................................................................................m y w a l l p a p e r



Wednesday, 8-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
I m back...

Assalamualaikum semua,

Ok, ini ada link untuk dapatkan pamplet kintop supaya mommies semua boleh dapatkan maklumat lanjut tentang produk ni......tapi beware skit sbb bila nak download tu, akan ter "pop up" website yg tak sepatutnya...so just continue download n closelah website yg tak sepatutnya tuh....

http://www.megaupload.com/?d=0K7CJT2H

Biasanya it is advisable that kalau nak makan kintop tu at least 3 bulan....sometimes certain people akan nampak kesannya dalam masa yang singkat, kadang kala lambat...cuma kalau makan kintop nie kena banyak minum air masak, makan seperti biasa tak perlu sekat2 makan....makan dua kali sehari.....1 pagi selepas bangun tido dan 1 malam sebelum tido....1 kotak mmg cukup sebulan......

Macam mama Isk, tak sesuai makan sebab tgh menyusukan Isk, mungkin kalau dah tak menyusukan lagi tu bolehlah makan.....

Harganya pula, RM260.....untuk ahli, tapi kalau bukan ahli RM350, tapi kalau sesaper yang nak beli, bolehlah mama Haziq belikan, ahli ke tak ahli tetap harga dia mama Haziq kira RM260.....biasanya kawan2 mama Haziq akan bank in kan duit n mama Haziq belikan dan antar sekali, tapi sesaper yang nak beli sendiri boleh juga....dia punya HQ kat Shamelin Perkasa...

SNE Marketing Sdn Bhd (237161-U)
Unit 38-5-4 Shamelin Business Centre,
No. 38 Jln 4/91, Tmn Shamelin Perkasa,
56100 K. L. Malaysia

Phone: 03-9200 9090

So, kalau sesaper yg berminat, bolehlah bg email atau phone no, so that kita boleh buat arrangements untuk jumpa atau apa2 ke....mama Haziq nie bukanlah dealer, tapi suka menolong sajer...if we have good products we should share it with everyone....
rasa nak share inipun lahir dr rasa kesyukuran kerana Haziq dah sihat...alhamdulillah yang amat sangat pada Allah....

Ok!


p/s: gambar2 Haziq yg latest belum berkesempatan untuk upload...nanti kalau ada masa yek!!!!!!!


Wednesday, 25-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Siaran Tergendala.....

Buat mommies semua......terima kasih atas respon anda tapi buat masa ni....mama Haziq tgh attend trainning jadi tak dapat nak bagi keterangan lanjut...really busy sesangat...nanti lepas abis trainning segala pertanyaan akan dijawab sepenuhnya......tapi rasanya lepas cuti raya cina kot!!!!


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
A very good supplement!

 
 
To all mommies or anyone who visits my fotopages, just wanna share with you all this wonderful supplement.....there are 2 types yg dah di discover....one is for overall health and another one is for slimming.....

For overall health tu nama dier SNE...inilah yg Haziq makan...and tgklah progression dier...bersyukur sangat Allah pertemukan dengan supplement nie...dia actually for kesihatan untuk semua daripada baby sampailah untuk older people....dapat mengelakkan penyakit2 yang serius dan membantu menyembuhkan penyakit yang sedia ada.....and its proven! Memang tok eh and tok non Haziq nie makan sne....maklumlah mereka dah tua n tok eh Haziq nie susah nak percaya supplement2 yang ada kat pasaran....dah banyak juga tok eh Haziq nie cuba supplement lain tapi tak menjadi...kali nie dia cuba supplement sne n it works....n dia introduce kan kat sesiapa yg bermasalah...although product nie daripada syarikat mlm...tapi family tak jalankan business tu...cuma we all akan share this product to the who needed....alhamdulillah mereka yg mencuba mendapat hasil yg baik.....

Tok non dia plak makan...kintop...for slimming...emmm...sekarang tok non dia dah sama size ngan mama Haziq....dulu....tok non Haziq gemuk....biasalah...orang perempuankan....

Banyak lagi kebaikan SNE...contohnyer utk yg berpenyakit salur pernafasan ke, kanser, penyakit jantung, sakit kulit.., saraf, masalah ginekologi..etc...utk kanak2 kalau ada masalah IQ pun boleh membantu....

Kintop pula...very convinience...sbb selalunyer certain product akan menyebabkan seseorang tu cirit biritlah, kena kawal makanlah..dan berat badan akan naik kalau tak continue.....tapi berbeza dgn kintop...tak perlu kawal makan, takde cirit birit dan sebagainyer....

Kalau nak info lanjut boleh tgk website nie
http://www.snemarketing.com/eng_pro_sne.htm

atau bolehlah hantar msg kat mama Haziq.....sentiasa sudi memberi maklumat....untuk kesejahteraan semua....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net